illustrasjon moduler

illustrasjon moduler

Moduler i TRIARK

 

TRIARK består av flere ulike moduler, du velger de du trenger. Alle moduler er sømløst integrerte. TRIARK passer for alle- fra de små til de store. 

Nedenfor kan du lese mer om modulene i TRIARK:

icon crm

icon crm

CRM

CRM er en moderne løsning for kunde- og leverandøroppfølging. All firma- og kontaktinformasjon ligger på en plass og er tilgjengelig for alle. 

Modulen er sømløst integrert med de andre TRIARK modulene. 

icon notes

icon notes

Notes 

Modulen håndterer alle filtyper, fra e-post, manualer til tekniske dokumenter. All informasjon kan enkelt lagres i TRIARK og er lett tilgjengelig uavhengig av hvem som lagret den.

Modulen håndterer all ustrukturert informasjon på en strukturert måte.

icon documents

icon documents

Documents

TRIARK håndterer dokumenter med behov for revisjons-, godkjennings- og statuskontroll. Modulen gir deg økt effektivitet og kontroll i lagring og distribusjon av alle dokumenter i prosjektet. Vi har unik funksjonalitet for planlegging, oppfølging, distribusjon og rapportering for tekniske dokumenter. Alle filer kan enkelt revisjonshåndteres med historikk lett tilgjengelig. 

Modulen kan enkelt integreres med CAD systemer.

icon products

icon products

Products

Produktmodulen benyttes til logistikk og dokument oppfølging av produkter som kjøpes inn til prosjekt. TRIARK kan enkelt håndtere FDV, sluttdokumentasjon og teknisk underlag.

Modulen kan enkelt integreres med ERP systemer.

icon activities

icon activities

Activities 

Aktivitetsmodulen benyttes til registrering, statussetting og fremdriftsrapportering av planlagte aktivteter i prosjekt. TRIARK visualiserer fremdrift i oversiktlige dashboard og Gantter. 

Modulen kan enkelt integreres med Timefangst systemer.

icon tasks

icon tasks

Tasks

Task modulen kan brukes for håndtering av uplanlagte oppgaver og aksjoner knyttet til prosjektgjennomføringen. Modulen håndterer alt fra avvikshåndtering, endringsordre, tegningskommentarer, HMS avvik til møtereferat. 

Modulen er meget godt egnet for håndtering av endringsordrer i prosjektet.

icon web

icon web

Web

Web- portalen deler informasjon mellom eksterne og interne aktører. Gjennom vår unike delingsmetode kan man enkelt og kontrollert gi prosjekttilgang. Prosjektdeltagere kan abonnere på tilgjengelig informasjon.

Vår web-portal fungerer utmerket som prosjekthotell.

icon distributions

icon distributions

Distribution 

Modulen håndterer dokument- og distribueringslogistikk. Vår funksjonalitet for oppfølging og rapportering av planlagte distribusjoner er unik. TRIARK kan kommunisere med printere og e-post programmer slik at dokumenter blir skrevet ut eller sendt på e-post i ønsket format. 

Bestill demo

Vi gir deg gjerne en uforpliktende demo av Triark. Send oss e-postadressen eller telefonnummeret ditt, så tar vi kontakt.