illustrasjon referanser

illustrasjon referanser

Tilfredse kunder

TRIARK tilbyr en rekke tjenester for å gjøre implementeringen så enkel som mulig for deg.  TRIARK er her for å hjelpe deg! 

Her finner du informasjon om de ulike tjenestene TRIARK tilbyr: 

jok bilde

jok bilde

TRIARK var et klart førstevalg.

Marin Teknikk AS

Jan Ove Kleppe, (Engineering Manager) - Marin Teknikk AS

Prosjektoversikten på inn og utgående data hadde for lengst tatt slutt i 2005 hos Marin Teknikk (MT). I løpet av høsten 2005 la vi en plan på hvordan vi skulle gå frem får å få et system som gav oss oversikten.

I vår bransje er det veldig troverdig, og ikke minst kostnadseffektivt å ha fullstendig oversikt på ulike versjoner av data som flagrer i de ulike prosjekt. MT la derfor ned en del arbeid i å lage en nedbrytingsmodell for data, som skulle være lite avhengig av datasystem. På denne måten utviklet vi en kravspesifikasjon der flere systemleverandører kunne evalueres.

Vi hadde deretter flere runder med ulike leverandører, og for oss var det TRIARK systemet som ble et klart førstevalg. Valget kom naturlig da det er et modulsystem og nedbrytingssystem som passer med de fleste produksjoner og datalagringsbehov. Videre opplevede MT stor vilje til å videreutvikle forbedringspotensialet. For MT gjaldt det å få til en velfungerende oppgavemodul.

MT installerte TRIARK i 2006, og brukte ca. 4 mnd. på tilpasning og metodisk opplæring. I ettertid kan vi si at vi er veldig fornøyde, og har mer enn 500 prosjekt med komplett datakontroll i vårt system. Til daglig har vi over 50 aktive brukere som er avhengige av systemet, og vi har heldigvis sluppet driftsstans og problem som hefter oss unødigt.

En meget positiv bieffekt er utvikling av salgsdokumentasjon. På grunn av nedbrytingssystem og matriser, så har vi løftet kvaliteten på salgsdokumentasjonen vesentlig. Tilbakemeldingen fra gamle kunder er at vi fremstår som en trygg og god leverandør i dag. Mye av dette skyldes at vi valgte å investere i TRIARK i 2006.

nytt flagg myklebust

nytt flagg myklebust

Et effektivt værktøj til informasjonsdeling og interaktion

Myklebust Verft AS

Inge-Jonny Hide, Daglig leder i Myklebust Verft AS

Efter 17 år som en del af Kleven Group, fortsatte Myklebust som et selvstændigt skibsværft fra sommeren 2018. Det traditionelle skibsværft, der blev startet i 1915, holder til i Gursken i Sande kommune og er en del af den maritime klynge i Nordvestnorge, sammen med andre skibsværfter, underleverandører og skibsdesignvirksomheder.

ET EFFEKTIVT VÆRKTØJ TIL INFORMATIONSDELING OG INTERAKTION

Myklebust begyndte at bruge TRIARK i 2003, og værktøjet har en central funktion i det stadigt stigende digitale samspil som er i vores projekter. Der er skabt et godt og professionelt miljø omkring TRIARK. I tæt samarbejde med TRIARK giver vi vores bidrag til den videre udvikling af systemet og vi får løsninger, der passer godt ind i vores branche. Vi er ikke interesseret i en tilpasset løsning, men ser store fordele i standardsystemet, der konstant tilbyder nye funktioner baseret på erfaringer fra de mange brugere, hvor projektledelse er en central del af hverdagen.

Frontlinjen i vores organisation, med produktionschefer og tilsynsførende produktionsafdelinger, er vores interne kunde, og dem som er tættest på den faktiske slutkunde. Det er vigtigt, at de har et fuldt overblik over relevant dokumentation og produktionsdata, og at de kan få adgang til disse oplysninger med et par enkle tastetryk. TRIARK har vist sig at være relevant lige fra starten, og vi ser frem til at bruge de nye funktioner efterhånden som behovet dukker op, og løsninger bliver videreudviklet. I starten var det et spørgsmål om at indsamle central dokumentation og ledelsesinformation i én database, og at det skulle være let tilgængeligt for alle, der havde brug for denne information i vores projekter. Dette arbejde giver os nu grundlaget for også at bruge de samme oplysninger på nye digitale brugerflader som f.eks. Smartphones og nye webløsninger. Det gav muligheder for at bruge TRIARK som et kommunikationsværktøj også "uden for" portene til kunderne og af andre aktører i vores projekter, siger Inge-Jonny Hide, daglig leder hos Myklebust Værft AS.

Bestill demo

Vi gir deg gjerne en uforpliktende demo av Triark. Send oss e-postadressen eller telefonnummeret ditt, så tar vi kontakt.